experts in communicatie & sales

Workshop

WorkshopMooie samenwerking tussen het online publishing platform Readmore en de ervaren bladenmaker Linea Recta.

Wilt u starten met een eigen online personeelsblad, een relatiemagazine, jaarverslag of corporate brochure? Of wilt u uw geprinte magazine voortaan online maken? Dat kan met de techniek van Readmore en de bladenkennis van Linea Recta. Deze workshop helpt u bovendien snel op weg. In een dag leert u de basisprincipes van het bladen maken. Van stoppertjes tot stopping power. Van chapeau tot hoerenjong. Wat is de rol van rubrieken, hoe houdt u het blad spannend tot de laatste pagina, welk lettertype kiest u en hoe zorgt u ervoor dat uw blad gelezen en bekeken wordt? Genres, doelgroepen, ritme en tekst/beeld-verhoudingen, Gijs Coffeng vertelt u alle ins and outs en laat u voorbeelden zien. Maar ook de techniek komt uitgebreid aan bod. Want hoe past u de bladenkennis toe op het platform van Readmore. Een specialist van dit jonge bedrijf laat u alle mogelijkheden zien. Na deze cursus kunt u zelf aan de gang. Zelf een online magazine maken bespaart veel tijd en kosten en levert een effectief communicatiemiddel op.newsstand-app-ipad-ios7

Linea Recta begeleidt organisaties bij de transitie van print naar online magazines. Daarnaast helpen wij bij het verder optimaliseren van uw online magazine of nieuwsbrief. Readmore levert een volledig digitaal platform voor het zelf ontwerpen en publiceren van online magazines. Want een online magazine is meer dan een doorbladerbare pdf.

Inhoud workshop

De bladformule
Hiërarchie en ritme van een online magazine
Zelf online ontwerpen en digitaal publiceren
Readmore digitaal publishing platform Showcase Elle Decoration
Multimedia integratie
Organisatie en redactie

 

Gijs Coffeng

De workshop wordt gegeven door Gijs Coffeng.
Gijs Coffeng is jarenlang actief als bladenmaker voor onder meer Ahold, Computer Totaal, Tempo-Team en Stadgenoot. Voor brancheorganisatie Logeion leidde hij verschillende intervisiebijeenkomsten en was lid van de vakgroep Bedrijfsjournalistiek.
Samen met de makers van het Readmore digitaal publishing platform wordt in deze workshop een verbinding gelegd tussen de inhoudelijke kant van het maken van magazines en de online publishing mogelijkheden. Niet alleen theoretisch, maar vooral ook via tips en adviezen. En daarbij wordt zeker ook ingegaan op uw eigen magazine en specifieke vragen.
Zodat u na de workshop direct zelf aan de slag kunt.
Export-to-all-platforms
Duur: 1 dag van 09.30. – 17.30 uur
Locatie: Archimedesweg 62 – 1098 JR – Amsterdam
Inclusief: koffie / thee / lunch
Kosten: Euro 495,00 per deelnemer. Max aantal deelnemers 6

 

Ja, ik neem graag deel aan de workshop zelf online magazines maken van Linea-Recta en Readmore.

Naam deelnemer

Organisatie

E-mailadres

Telefoonnummer

Datum workshop (gewenste datum aanvinken)

Uw factuuradres

Organisatie

Contact

Adres

Postcode

Stad

Evt inkoopnr. / omschrijving:

Evt Emailadres voor digitale factuur:

Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de kosten (euro 495,00 excl BTW). Zodra de betaling is ontvangen is uw inschrijving definitief en sturen wij u een bevestiging.

 

Gijs vertelt u graag meer over dit project: 06 512 275 45