experts in communicatie & sales

Video

TV, internet, smartphone: mensen worden steeds meer beeldgericht. Bij Linea Recta weten we al heel lang dat visuele communicatie een groot aandeel heeft in het overbrengen van een boodschap. We werken samen met gespecialiseerde videobedrijven om voor uw organisatie een corporate video te maken, een verslag van een event te filmen of op een eenvoudige en krachtige manier uw bedrijf en/of product in een animatiefilm te verpakken. De bedrijfsvideo speelt een belangrijke rol in de promotie van uw bedrijf tijdens presentaties, beurzen of andere evenementen. De bedrijfsvideo is een onmisbaar instrument om uw sales en marketing te versterken en zit standaard in de communicatie toolkit.

 

Werkwijze

Wij bespreken samen de wensen en behoeften en selecteren vervolgens de juiste partij. Linea Recta schrijft zelf de voiceover tekst bij de video, uiteraard in samenwerking met u.

Linea Recta maakte bedrijfsvideo’s en voiceovers o.a. voor Qconferencing, ProImpact, Facility Services College, Dienst Wonen van de Gemeente Amsterdam.

 

 icon-paperclip Lees en bekijk hier: De motor van het bedrijf, vier video’s voor ROC van Amsterdam

Om de instroom naar facilitaire opleidingen te vergroten en de opleidingen beter te laten aansluiten op de praktijk nam het ROC van Amsterdam het initiatief om het Facility Services College op te zetten, een digitaal leerplatform dat alle partijen (onderwijs, studenten, bedrijven) samenbrengt. Linea Recta ontwikkelde o.a. een website met vier video’s. De video’s moesten studenten en scholieren enthousiasmeren om voor een facilitaire opleiding te kiezen en de verschillende werkomgevingen laten zien. Studenten van de facilitaire opleidingen komen in de video’s aan het woord, afgewisseld met gesproken tekst. Linea Recta bedacht de opzet van de video’s in samenwerking met de projectgroep en schreef de voiceover teksten. De instroom naar facilitaire opleidingen van het ROC van Amsterdam is inmiddels verviervoudigd.

icon-hand-o-right www.facilityservicescollege.nl

 

 icon-paperclip Lees en bekijk hier: RouteSmart animatievideo

GeoCo introduceert een nieuw rittenplanningsysteem voor de Nederlandse markt. Het gaat om een uitgebreid logistiek software systeem. Linea Recta produceert een animatievideo die de complexe boodschap zeer eenvoudig en overzichtelijk weergeeft. In een twee minuten durend filmpje wordt direct duidelijk gemaakt wat RouteSmart is, voor wie het is bedoeld  en welk bedrijf het in Nederland levert. Het resultaat is een veel hogere attentiewaarde van de nieuwe RouteSmart-applicatie bij zowel gebruikers als management.

 

  Lees en bekijk hier: Veilig videovergaderen, animatievideo

Qconferencing, gespecialiseerd in videoconferencing, wilde haar product op een simpele en krachtige manier in beeld brengen. Gekozen werd voor een animatievideo, geheel gemaakt in de computer. Dit is een relatief eenvoudige, snelle en goedkope manier om uw bedrijf te presenteren. Geen filmploegen, geen locatiebezoeken. Na een gesprek met de animator wordt de video gemaakt en ingesproken. De video ondersteunt de sales en marketing en heeft een plekje op de website van Qconferencing.

 

Animatievideo Qconferencing from Linea-Recta Media BV on Vimeo.

 

Gijs vertelt u graag meer over dit project: 06 512 275 45