experts in communicatie & sales

Nieuws

27 november 2015: Linea-Recta is mede-organisator van het symposium “De Kracht van Hout”
Op vrijdag 27 november jl. kwamen de leden van de EPV bijeen in Deventer voor het symposium “De Kracht van Hout”. Vier prominente sprekers, te weten Marc Michielsen (CEI-Bois), Loek Hermans (Platform Hout Nederland), Sylvo Thijsen (Staatsbosbeheer) en Sylvia Borren (Greenpeace) gaven ieder hun visie op dit thema.
Tegelijkertijd werd stilgestaan bij het 65-jarig bestaan van de brancheorganisatie. Er werd een door Linea-Recta ontwikkeld Jubileum boek uitgedeeld aan de leden.

10 september 2015: Linea Recta steunt Inkijk Amsterdam Het nieuwe jongerenblad voor en door jong Amsterdam. Eerste pilotversie is verschenen op 19 augustus in een oplage van 13.000 stuks. Daarnaast is het nieuwe blad ook hier online beschikbaar.

3 april 2015: De nieuwe brochure van Linea Recta Media is klaar. Storytelling via de Linea Recta Formule

6 maart 2015: Linea Recta levert de nieuwe animatievideo op voor het NextStage Early Stage Fund. The A Team helpt startups bij de opbouw van het bedrijf.

26 februari 2015: De nieuwe verkoopbrochure voor RouteSmart is klaar. De nieuwe  verkoopbrochure is een belangrijk onderdeel van de sales toolkit voor RouteSmart. Eerder leverde Linea Recta al de nieuwe website, een animatievideo en een storymap voor RouteSmart. Allemaal voortgekomen uit de sales quick scan die eind vorig jaar voor RouteSmart is uitgevoerd. Voor RouteSmart betekent dit een enorme professionalisering van het gehele verkoopproces.

25 februari 2015: Linea Recta introduceert een nieuw product “storymap” . Een storymap vertelt een verhaal met behulp van een kaart. In dit voorbeeld ziet u hoe de gemeente Oss burgers informeert over gladheidsbestrijding. Storymaps zijn ook heel geschikt voor het tonen van klanten of vestigingen op een kaart of voor het publiceren van een (toeristische) route.

23 februari 2015: Linea Recta helpt mee bij het tot stand brengen van de vernieuwde Computer! Totaal
Nu nog beter, leuker, spannender en boeiender! Ook voor niet-ICTers.

16 februari 2015: De nieuwe prijslijst van Linea Recta nu online beschikbaar.
Communicatie oplossingen voor een vaste prijs

21 januari 2015: Linea Recta introduceert Sales Quick Scan.
In twee dagen wordt uw sales proces doorgenomen.
Inclusief rapportage en presentatie met aandacht voor concrete verbeterpunten.