experts in communicatie & sales

Events

Events zijn een belangrijke salestool voor het informeren en enthousiasmeren van uw klantdoelgroep. Of het nu gaat om nieuwe productpresentaties, relatiedagen of branche specifieke kennisdagen, Linea Recta regelt het gehele event. Geheel in de stijl van uw bedrijf. Daarbij zorgen we er altijd voor dat het event meer is dan een eenmalige bijeenkomst in een zaaltje. U wilt immers dat bezoekers er ook na afloop nog over praten. En dus speelt een creatieve invulling een belangrijke rol. Maar dat niet alleen. Ook communicatief is een bedrijfsevent een uitdaging die we graag aangaan. Bijvoorbeeld door het presenteren van ondersteunend salesmateriaal, online toegang voor deelnemers op afstand, verslaglegging in print, digitaal of via video en live streaming van belangrijke toespraken. Zo’n event levert perfecte branchespecifieke content, waarvan u nog jaren gebruik kunt maken tijdens het salesproces.

 

Werkwijze

Vaak ziet u wel de noodzaak voor een event, zoals een relatiedag, maar heeft uw bedrijf simpelweg geen capaciteit en geen resources voor de organisatie ervan. Linea Recta neemt u alle zorgen uit handen. Dat begint natuurlijk met een gesprek waarin u ons vertelt wat het doel van het event is, wie er komen en wat de sfeer moet zijn. Vervolgens regelen wij snel alles wat komt kijken bij de organisatie, inclusief het boeken van de ruimte met bijhorende audio/video en cateringfaciliteiten, het maken en versturen van de uitnodigingen, het opstellen van de agenda, regelen van sprekers, begeleiding op de dag zelf etc. Daarnaast zorgen we – indien gewenst – ook voor het schrijven van speeches en het maken en vormgeven van een mooie powerpoint of prezi-presentatie.

Wilt u het evenement opnemen op video en live streamen, wilt u interactie met deelnemers op afstand, wilt u social media prominent mee laten doen, wilt u achteraf een videodocument met highlights van het event? Het kan allemaal. We gaan er graag met u over in gesprek.

 

 icon-paperclip Lees hier: Retail Field Trip


Samen met Bas van Oosten van Cross the line (www.crosstheline.nl) worden retail field trips georganiseerd. Onder leiding van een retaildeskundige wordt een bezoek gebracht aan verschillende supermarkten en wordt gekeken wat er op de winkelvloer gebeurt. Er wordt een directe relatie gelegd tussen theorie en dagelijkse praktijk. Een erg leuk en leerzaam evenement voor mensen die werkzaam zijn in de retail.

 icon-paperclip Lees hier: EPV jaarvergadering: allemaal op de foto

EPV foto
Dat de aankleding van een relatiedag ook heel laagdrempelig kan, bewees de EPV onlangs. Tijdens de jaarvergadering werd de nieuwe communicatiestrategie aan de leden gepresenteerd. Linea Recta luisterde de middag op met een heldere power point, die in nauwe samenwerking met de presentator ervan, werd samengesteld. Verder zorgden we dat de uitingen in de nieuwe communicatiestijl prominent aanwezig waren, werden de bezoekers al in de ontvangstruimte door rollup banners op de nieuwe communicatiecampagne gewezen. Een extra teaser was het feit dat alle aanwezigen bij binnenkomst op de foto werden gezet. Tijdens de jaarvergadering bewerkte onze fotograaf alle vijftig foto’s in een vooraf gemaakte template in de nieuwe campagnestijl. Na afloop lagen er vijftig unieke foto’s van de leden in een speciale vormgeving klaar. Zij mochten zelf op zoek naar hun foto, wat voor een gezellig en ontspannend moment zorgde, na een intensieve middag.

 

Amarens vertelt u graag meer over dit project: 06 499 16 401