experts in communicatie & sales

Applicaties

Er zijn inmiddels zoveel online sales applicaties beschikbaar dat het moeilijk is om een juiste keuze te maken. Linea Recta helpt u bij de keuze en implementatie van de juiste applicaties voor uw organisatie. Daarnaast beschikken wij over een netwerk aan app bouwers, zodat het mogelijk is om op maat gemaakt sales-app’s te ontwikkelen.

 

CRM

Linea Recta is reseller van de CRM-applicatie SultanCRM. Een online CRM-applicatie speciaal ontwikkeld voor het MKB. Eenvoudig te gebruiken, online beschikbaar, schaalbaar en betaalbaar. SultanCRM biedt voor het MKB belangrijke extra’s. Zo is de CRM niet alleen gericht op sales & accountmanagement maar ook op service, support en projectmanagement. Alle communicatie met uw klanten wordt gemanaged vanuit één centraal CRM-systeem. Transparant, eenvoudig en doeltreffend.

 

WeWebinarbinars en video platform

Daarnaast heeft Linea-Recta veel ervaring met het opzetten van webinars en/of een videoplatform met uw klanten. Ideaal voor het updaten en trainen van uw klanten zonder dat die daarvoor hoeven te reizen.

 

Werkwijze

Linea Recta bekijkt samen met u welke salesapplicaties een belangrijke toegevoegde waarde hebben. Op basis van onze kennis van de applicatiemarkt komen wij met aanbevelingen. Dat kunnen standaardapplicaties zijn of op maat te ontwikkelen applicaties. Gezamenlijk met de betreffende leverancier zorgt Linea Recta voor de implementatie van de applicatie binnen uw organisatie. Ook training van medewerkers hoort daarbij.

Nico vertelt u graag meer over dit project: 06 505 061 23